Wat bijverdienen in de vakantie??
Wat ik je vraag
Wil je mij helpen met een website opzetten in Wordpress?
Ik heb een goed uitgewerkt plan van wat ik nodig heb en hoe ik de website er wil laten uitzien. Ook een passend template.
Ik dacht dat maak ik zelf wel even, maar ja dat valt toch een beetje tegen!
Kan jij me een aantal uren helpen? Zo mogelijk doe ik dit via een hands-on training zodat ik zelf ook snap hoe het werkt.

Waar gaat het over?
Ik ben gynaecoloog in ziekenhuis Tjongerschans (maar woon om de hoek bij de NHL) en zet mij in om patienten goede informatie te geven over hun situatie en mogelijkheden. Daarvoor heb ik in de loop van een paar jaar echt veel materiaal gemaakt: teksten en beeldmateriaal waaronder animaties (in adobe ai en animate). Via een persoonlijk portal krijgen patienten van het ziekenhuis toegang tot hun eigen dossier. Daarin plaatsen wij dan de informatie die voor hen van toepassing is. Ze zijn daar erg blij mee. Het werkt geweldig. De informatie ga ik nu omzetten in video’s. Je begrijpt het al. Dat gaat echt veel tijd kosten.

Tot die tijd kan je alleen via de portal toegang tot de informatie krijgen. En ook jou kan ik de animaties niet tonen. Dat vind ik zo jammer. Dus bedacht ik dat ik beter eerst een website kan maken om de informatie openbaar te maken. En daarmee ben ik begonnen: www.informatievoorjou.nl
Om een beetje te kunnen doorwerken zoek ik hulp.

Hoe zouden we dat kunnen doen?
Ik woon vlakbij de NHL. Is het mogelijk om dit bij mij thuis te doen? Ik bied in overleg een goede vergoeding. Ik weet niet wat jullie voor dit soort werk krijgen, maar daar komen we wel uit denk ik. Misschien heb je 10 uur nodig, misschien 20, maar dat wijst zich ook wel.
Wat mij betreft kunnen we al in juli beginnen, maar als je nog je laatste tentamens moet doen, dan kan het ook later in augustus.

Heb je interesse?
clasienvdhouwen@planet.nl

https://www.youtube.com/watch?v=pV7MQn5i1Ks