Zakcentje bijverdienen op het evenement digi bites van dbieb op 19 oktober?
Hack Barbie

Steeds meer apparaten zijn verbonden met internet. Vaak zijn deze verbindingen slecht beveiligd waardoor anderen onbelemmerd kunnen meekijken en meeluisteren naar wat er in je huis gebeurt.
Bij slim speelgoed komt daar nog een dimensie bij. Wat zegt een kind tegen een ‘slimme’ pop? Wat zegt de pop terug? Verwachten ouders dat de pop helpt in de opvoeding door te waarschuwen? Is de pop een surrogaat ouder?
Op het evenement digi bites van dbieb willen we ouders en kinderen een of meer poppen demonstreren die al deze aspecten laat zien door onverwachte dingen te zeggen of te doen.
Het evenement is op zaterdag 19 oktober van 11-16 uur in dbieb Blokhuispoort. Het publiek bestaat o.a. uit ouders met kinderen. De poppen moeten van 11.00-16.00 voortdurend gedemonstreerd worden.
Wat vragen we van je: het hacken/aanpassen van de pop(pen) en het demonstreren of laten spelen van kinderen en ouders met de pop(pen). Je bent ruim op tijd aanwezig voor je demonstraties van 11-16 uur.

dbieb zorgt voor aanschaf van poppen en stelt een vergoeding van 300,- voor het hacken/aanpassen en demonstreren beschikbaar. Vooraf toetst dbieb of de opdracht voldoet aan de gevraagde kwaliteit. De ingrepen moeten niet leiden tot horror voor kinderen. Kijk voor inspiratie op https://www.setup.nl/reads/2019/06/aan-de-slag-met-filosofische-furbies-en-business-barbies

Belangstelling? Reageer snel naar a.nijboer@dbieb.nl