Nieuwsberichten
Voorinschrijving Minor Concepting (voor vr 21 mei 11:00)
17-05-2021 18:44
De minor Concepting is ieder half jaar een geweldige keuze. De stevige focus op Persoonlijk Creatief Leiderschap zorgt binnen deze minor voor een fantastische ervaring*. Het is een unieke kans om - naast partner/clusteropdrachten & binnen de gestelde kaders - aan je eigen droomproject te kunnen werken*. De minor is echter zo populair dat we ieder semester moeten werken met een wachtlijst.

Wij willen ons best doen om alle CMD-ers de kans te bieden de minor Concepting één keer te kunnen laten volgen. Daarvoor kent de minor Concepting alternatieve inschrijfvoorwaarden. In het kort komt het hier op neer: Heb je de minor niet eerder gevolgd dan krijg je voorrang. Door te werken met een voorinschrijving kunnen wij dit in goede banen leiden.

Praktisch: Schrijf je NU in
Wil je in komend semester de Minor Concepting volgen? Schrijf je dan in tussen *nu* en vrijdag 21 mei 11:00 via https://www.mijncmd.nl/subscriptions/2205. Bij een overinschrijving wordt er geloot en krijgen studenten die Concepting nog niet eerder hebben gevolgd voorrang. De uitslag volgt op vrijdagmiddag 21 mei, zodat je tijdens de semesterkeuze eventueel een andere keuze kunt maken.

Meer weten?
*Meer weten? Check alvast ons manifest via: https://www.notion.so/Manifest-Minor-Concepting-41edbc68ad5b462aaeae05af9091970c en de minorwijzer via https://www.mijncmd.nl/Hoofdfase/Minoren/Minor+Concepting%2C+CMD

Hartelijke groet,

Michel, Wander en Sarah
Team Concepting
Alle nieuwsberichten bekijken
Alle nieuwsberichten downloaden als RSS